Huddinge Centrum

Välkommen på årets låna & läs-kickoff!

Kvällen den 29 augusti kl 19.05 kickar vi igång årets läsfrossa! Kom och ta del av årets titlar och köp ditt Låna & Läs-kort. Vi gästas även av författaren Viktoria Höglund vars bok "Den som haver barnen kär" ingår i årets Låna & Läsutbud. Vi bjuder på dryck med tilltugg och trevlig samvaro! Föranmälan krävs via knappen nedan.

Vad är Låna & Läs? 
Under ett års tid, 1 september 2019– 31 augusti 2020 får du tillgång till 55 nya böcker (årets titlar ser du här). Du har en bok hemma åt gången, att läsa och njuta av i din egen takt. Du kan byta bok i alla Akademibokhandelns butiker där Låna & Läs finns. Den sista boken du lånar får du behålla!
 
Priset för detta är endast 399 kr. Man måsta vara medlem i Akademibokhandelns Vänner för att kunna köpa Låna & Läs.

Den som haver barnen kär
När barnen på Kullens förskola ska räknas in under en vinterutflykt i Lill-Jansskogen i Stockholm saknas Simon. Men en tvååring kan väl inte bara försvinna? Inte mitt på dagen, inte från förskolan. Kanske har han följt efter ett papper som fladdrade i vinden, en boll i rullning, en hund på rastning? Eller gömt sig. På skoj, som barn gör. Timmarna går utan att Simon hittas. Paniken växer hos pojkens anhöriga och polisen saknar konkreta spår. Är Simon ens kvar i området? Eller är han bortförd? Av vem i så fall och varför?

Psykologen Malin Dahl kopplas in för att hålla krissamtal och stötta förskolepersonalen. Snart engagerar hon sig långt mer än någon hade förväntat sig, allra minst hon själv, och när fler barn försvinner kan hon inte längre backa.

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små.

torsdag 29 augusti kl 19:05

Plats

Huddinge Centrum