Södertälje Kringlan

Välkommen på årets Låna & Läs-kickoff!

Kvällen den 29 augusti kl 19.00-20.30 kickar vi igång årets läsfrossa! Kom och ta del av årets titlar och köp ditt Låna & Läs-kort. Vi gästas även av författaren Linda Olsson som berättar om sin aktuella bok "Hamilton beach" som ingår i årets Låna & Läsutbud. Vi bjuder på dryck med med tilltugg och trevlig samvaro!

Föranmälan krävs i butiken eller till mejl sodertalje@akademibokhandeln.se

Vad är Låna & Läs? 
Under ett års tid, 1 september 2019 – 31 augusti 2020 får du tillgång till 55 nya böcker se årets titlar ser du här). Du har en bok hemma åt gången, att läsa och njuta av i din egen takt. Du kan byta bok i alla Akademibokhandelns butiker där Låna & Läs finns. Den sista boken du lånar får du behålla!
 
Priset för detta är endast 399 kr. Man måste vara medlem i Akademibokhandelns Vänner för att kunna köpa Låna & Läs.

Hamilton Beach
Stark kärlekshistoria med oanade konsekvenser

Helga drar sakta igen dörren till det hus hon bott i de senaste sju åren. Men innan hon lämnar huset för gott måste hon tillbaka till Hamilton Beach en sista gång. Hon vill ta farväl av den plats som hjälpt henne att överleva den överrumplande häftiga kärlek hon mötte i Paris åtta år tidigare. En kärlek som fick omvälvande konsekvenser i hennes liv. Ett älskat barn, ett lyckligt familjeliv i det lilla huset vid stranden och så en katastrof som slog sönder den nya idylliska tillvaron. Hamilton Beach visade sig bli en förlåtande plats utan krav. Hon har gått dit varje dag i nästan sju år. Men så mötte hon Wills, som hjälpte henne att fatta ett livsavgörande beslut.

Hamilton Beach handlar om hur vi överlever eller inte överlever när det allra svåraste drabbar oss. Hur oförberedda vi är på våra egna reaktioner när katastrofen blir ett faktum, och hur lite vi känner dem som vi tror står oss allra närmast.

 

 

 

 

torsdag 29 augusti kl 19:00-20:30

Plats

Södertälje Kringlan