Umeå Rådhustorget

Välkommen att lyssna till Marika Carlsson!

Marika Carlsson, välkänd ståuppkomiker, besöker oss och berättar utifrån sin aktuella bok "Såna som du ska inte va här". Ingen föranmälan behövs.

I ”Såna som du ska inte va här” skriver komikern Marika Carlsson personligt om de händelser som har format henne till den hon är i dag. Hon berättar om hur det är att vara adopterad från Etiopien. Hur det är att växa upp i en kristen familj, vara fanatisk pingstvän och vilja frälsa hela världen. Att vara homofob och sedan bli förälskad i en kvinna. Om sökandet efter rötter och rädslan för vad det skulle innebära för hennes egen identitet.

Det är en historia om dagens Sverige, om utanförskap och gemenskap, om modet att både fatta obekväma beslut och att våga ta emot den stora kärleken. Allt berättat med Marikas insiktsfulla värme och humor.

MARIKA CARLSSON är en av våra mest uppskattade komiker och har korats till Årets kvinnliga komiker två gånger på Svenska Standupgalan. Hon har gjort flera framgångsrika föreställningar som även sänts i tv. År 2012 var hon värd i Sommar i P1. Hon är också en av tävlingsdeltagarna i det populära TV-programmet  "Bäst i test" på SVT.

torsdag 1 november kl 12:30-13:30

Plats

Umeå Rådhustorget