Stockholm Mäster Samuelsgatan

Valentine's Day - författarträff!

Lovereads bjuder på mysfika med bokprat och signering mellan kl 18 -19. Författarna Simona Ahrnstedt, Christoffer Holst och Helene Holmström finns på plats och berättar om sina aktuella böcker. Föranmälan via knappen nedan.

Simonas Ahrnstedts romaner är intelligent underhållning med passion, spänning och humor. En enda natt, gjorde stor succé bland både läsare och kritiker och såldes till 19 länder. I USA fick den fantastiska recensioner. Ett år senare kom uppföljaren En enda hemlighet som Publishers Weeklykallade ”outstanding”, och den tredje i serien; En enda risk, gör för närvarande stor succé i land efter land.
Allt eller inget – en roman om kärlek, vänskap och kroppspositivism är den senaste romanen.

Heléne Holmström har skrivit mycket men debuterar nu med ”Falla fritt” – en kärleksroman i advokatmiljö. Hon är själv utbildad jurist och har arbetat på advokatbyrå. Den dynamiska, intrigfyllda miljön gav god inspiration till skrivandet. 

Christoffer Holst debuterade 2015 med ”Mitt hjärta går på” och har sedan dess skrivit flera feelgoodromaner för vuxna och även spänningsböcker för yngre läsare. Han är romanceförlaget Lovereads första svenska författare och utkom 2018 med ”Söta, röda sommardrömmar”, del ett i serien om Cilla Storm. Del två, ”Blå, blå höstvågor”, utkommer i augusti 2019.

torsdag 14 februari kl 18:00-19:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan