Partille Allum

Torbjörn Nilsson signerar

– Lördag 9 april kl. 13-15

Lördagen den 9 april kl. 13-15 besöker IFK-legendaren Torbjörn Nilsson oss och signerar sina båda böcker Leda med känsla och Förstå spelets idé. Varmt välkomna!

Om böckerna
Fyra spelare har två år i rad ensamma vunnit skytteligan till herrarnas Champions League (tidigare Europacupen): Gerd Müller, Cristiano Ronaldo, Leo Messi och Torbjörn Nilsson. I boken Förstå spelets idé ger en av svensk klubbfotbolls främsta spelare genom tiderna sin syn på begreppet speluppfattning. Boken är en lärobok i speluppfattning och innehåller teori, övningar och dessutom 30 knep på hur framför allt forwards kan finta sina motståndare.  Dessutom delar Torbjörn Nilsson med sig av ett antal anekdoter från sin framgångsrika karriär. 

Torbjörn Nilssons Leda med känsla är en bok om hur han ser på ledarskap för grupper både i idrottslaget och i företaget. 
Han delar med sig av sina erfarenheter både som spelare, ledare och företagare. Den handlar till viss del om fotboll, men framför allt om ledarskap, mål, organisation, motivation och processer. I boken ger Göteborgslegendaren en inblick i hur man kan arbeta för att erbjuda bästa möjliga ledarskap

lördag 9 april kl 13:00-15:00

Plats

Partille Allum