Västerås Igor

Tjejkväll med Marie-Louise Marc och Printz Publishing!

Printz Publishing besöker butiken och berättar om vårens och sommarens titlar! Med sig har de författaren Marie-Loise Marc som är aktuell med boken "Bettys värld". Ingen föranmälan krävs. Välkommen på en tjejkväll fylld med härligheter!

Vi erbjuder 20% på inbundna böcker mellan kl 17-22 + en extra present på köpet om man handlar över 300 kr 
(gäller så långt lagret räcker) 

En underhållande, romantisk komedi om mogen kärlek, karriär och familjeförsoning!
Betty Svan är kärleksreporter på det glossiga magasinet Gala. Trots en galen chef trivs hon med sitt jobb som landets flitigaste relationsjournalist. Dessutom har hon precis inlett en passionerad relation med Dan, en säljare på en golftidning på samma förlag. Sommaren närmar sig, Stockholm blir allt varmare och livet leker. Eller? Snart börjar mörka moln täcka Bettys himmel. Dan visar sig vara en otrogen skit, det skvallras om nedskärningar på arbetsplatsen, Bettys mamma blir allt sjukare på hemmet där hon bor, och Betty både saknar och oroar sig över sina utflugna, vuxna barn. 

Samtidigt uppstår pirriga känslor mellan Betty och hennes granne Henrik, en godhjärtad psykiatriker som bor i samma hus. Men kan en läkare verkligen bli kär i en skvallerskribent? Och kommer Betty ens våga öppna sig för kärlek igen?

Välkommen till en pulserande värld full av kändisskvaller, surdegsbröd, Stockholmsvyer och romantik. Bettys värld! Marie-Louise Marc är själv journalist i grunden och har bland annat arbetat på Elle och Veckorevyn. Bettys värld är hennes debutroman.

torsdag 11 maj kl 18:00

Plats

Västerås Igor