Stockholm Mäster Samuelsgatan

Teater Tittut besöker barnscenen!

– Söndag 21 februari kl. 14.00

Söndagen den 21 februari kl. 14.00 kommer Dockteatern Tittut till barnscenen och spelar delar av sin föreställning Nasse – musikalen! Det är en stor liten musikal som med musikens hjälp behandlar små och stora känslor. Nyfiken och med många funderingar försöker Nasse förstå världen ...Passar: 2–6 år.

Om Nasse – musikalen!
En musikalisk dramatisering av Sven Nordqvists älskade bok ”Nasse hittar en stol”. Egentligen letar Nasse efter hallon men så hittar han en sak han aldrig sett förut. Konstig mackapär! Med många funderingar försöker en nyfiken Nasse förstå världen. Några missförstånd blir det innan allt känns rätt och bra.Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=a5dKG3sGMT0

Svenska Dagbladet: ”Det är helt underbar, charmig och svängig musikteater för de yngsta…” ”Tittut bjuder på en konstnärligt omsorgsfull och generöst detaljrik helhet, där färg, form, text, aktörer, dockor och musik samspelar.” ”Leif Hultquists musik är en härlig blandning av schlagerpop, musikaldängor, jazz, rock och en ballad i Nasse-tappning.”

Expressen: ”Särskilt musiken fångar. Det är ju faktiskt en hel liten musikal, med mycket omväxlande bitar, där särskilt en svängig refräng får fäste och följer med efteråt, långt ner på trottoaren.”

Dagens Nyheter: ”Femetta för de små. Uppfinningsrikt om att upptäcka världen.” ”Dockspelarna ger varenda en av Nasses rådgivare ett personligt avtryck.”

Barn i stan är också på plats och tipsar om roliga saker att göra. De har även såpbubbleverkstad där du kan göra såpbubblor att ta med hem. Såpbubbleverkstaden öppnar direkt efter teatern. Kom och ha kul med oss! Passar: 0–100 år.

söndag 21 februari kl 14:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan