Sundsvall Storgatan

Sven Wollter gästar Bokens Afton

– Onsdag 13 april kl. 18.30

Onsdagen den 13 april kl. 18.30 besöker Sven Wollter Bokens Afton och berättar om sin  roman Hon, han och döden. När Sven Wollter romandebuterar 82 år gammal är det trots det tunga ämnet med en bok som är både uppsluppen och magisk. Det handlar om att minnas, älska och att inse att vi alla någon gång ska dö — en storartad debut. Varmt välkomna!

Bokens Afton är ett event på kvällstid där du får träffa din favoritförfattare. Eventet sker i butiken där vi rullar undan allt i framänden av butiken och bereder då plats för upp till 130 sittande åhörare. Programmet består av ca 90 min intervju eller samtal med författaren. Därefter bryter vi sittningen och åhörarna bjuds på något lätt att äta och dricka. Det blir då även tillfälle att under en timme strosa runt i butiken, prata med författaren och kanske få en bok signerad. 

Vi börjar kl. 18.30 och slutar ca kl. 21.00. Välkommen på en intressant och inspirerande kväll! Biljetter säljs enbart i förköp i kassan. Läs mer på Akademibokhandeln Vängåvans blogg >

onsdag 13 april kl 18:30

Plats

Sundsvall Storgatan