Stockholm Mäster Samuelsgatan

Succéföreläsaren Klas Hallberg delar med sig av sin roliga, kloka reflektioner!

Efter tre år med succéföreställningen Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska har Klas en ny föreställning på gång. Under våren testar han nytt material på Gröna Lund och på hemmaarenan Scalateatern i Karlstad. Akademibokhandelns kunder får under en timme ett smakprov på det nya materialet som också kommer att bli en ny bok och ett nytt föreläsningstema.

Det blir som vanligt en makalös färd mellan humor och allvar på temat att våga ta risker i vardagen. Klas inspirerar oss att våga be livet om det vi vill ha, trots risken att vi blir besvikna. Genom vardagliga exempel visar Klas hur vi kan fatta begränsande eller utvecklande beslut. Under 15 år har Klas satt upp sina egna shower, som han kallar för tänkvärd underhållning. Den senaste showen Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska, i regi av Babben Larsson, har varit på turné riket runt och fått skyhöga betyg av publiken; 4,9 av 5,0 på ticnet.

En ovanligt rolig föreläsare – Årets talare tre gånger
Åhörarna fullkomligt viker sig av skratt när Klas föreläser. ”All forskning visar att man lär sig mer när man har roligt”, säger han själv. ”För mig är humorn en viktig ingrediens som kan ge nära livet-upplevelser och hjälpa till att kortsluta intellektet en stund.” Hundratusentals människor har under åren ruskats om och inspirerats att våga göra det som är angeläget, både privat och i arbetslivet.

Husfilosof hos Lotta Bromé och P4 Extra
Klas är återkommande gäst som radiopratare. Tillsammans med Lotta Bromé filosoferar han regelbundet om både stor och smått. Lyssna här!

Signering
Den nyutgivna trilogin Varför växer gräset? – är en samling populära och tänkvärda korta berättelser som fungerar som metaforer för lärare, präster och andra som håller tal. Klas signerar och boken säljs även till paketpris tillsammans med böckerna Hångla mer!, YCDBRALAI och Hedra mysteriet.

lördag 8 april kl 14:00-15:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan