Lund Stortorget

Stor deckarkväll i bokhandeln - missa inte!

Välkommen till höstens stora händelse hos oss i bokhandeln! Dags för vår spänningskväll med fyra författare med skånekoppling. Biljetter á 150 kr förköpes i bokhandeln. För dessa 150 kr får du motsvarande rabatt vid köp av författarnas böcker denna kväll. Vi serverar dryck och tilltugg. Kvällen är ett samarrangemang med Skånska Dagbladet. Varmt välkomna!

Det går även bra att förhandsreservera biljetter via vår e-post evenemang.lund@akademibokhandeln.se

Moderator: Gunilla Wedding
Medverkande författare:
Stefan Ahnhem, Motiv X 

Motiv X är Stefan Ahnhems fjärde bok i serien om Fabian Risk vid Helsingborgspolisen. De tidigare böckerna har sålts i en miljon exemplar och är utgivna i över trettio länder.

Mattias Edvardsson, En helt vanlig familj
En spännande roman som skildrar varje förälders mardröm; att ens barn anklagas för mord. En helt vanlig familj handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Boken har redan sålts till 29 länder.

Joakim Zander Vännen
Efter succérna Simmaren och Orten är nu Zander tillbaka. Vem är vän och vem är fiende? Med denna andlöst spännande thriller bevisar Joakim Zander än en gång att han är en mästare i genren.

Petra Holst Jag släpper dig aldrig
Jag släpper dig aldrig är en relationsrysare där ingenting är som det ser ut att vara, om otrohet och manipulation, och om vikten av att lära känna sig själv innan man kan lita på andra.

torsdag 18 oktober kl 19:00

Plats

Lund Stortorget