Helsingborg Stortorget

Spänning och god mat!

Välkommen till en trevlig kväll i höstmörkret. Vi bjuder på dryck och snacks medan vi lyssnar till kvällens två författare.

Anmälan krävs till helsingborg.killbergs@akademibokhandeln.se.

Anders de la Motte är före detta polis och säkerhetschef. År 2010 tilldelades han Svenska Deckarakademins pris för årets bästa debut, och han har haft stor framgång med [geim]-trilogin, som översatts till närmare trettio språk. Våren 2014 kom thrillern MemoRandom, som tillsammans med den fristående uppföljaren UltiMatum (2015) ska bli amerikansk tv-serie producerad av filmbolaget 20th Century Fox. UltiMatum tilldelades Svenska deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2015. Slutet på sommaren nominerades till samma pris 2016 och hösten 2017 är han på nytt aktuell med Höstdåd, den andra fristående delen i en spänningsserie på temat årstiderna.

Tareq Taylor är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar. Känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery (BBC/TV4), Trädgårdsmåndag (SVT) samt Julkalendern 2015 (SVT). Han har tidigare skrivit fem kokböcker och driver både Slottsträdgårdens Kafé och restaurangen Kockeriet i Malmö. Nu är han aktuell med Tareq Taylors kyckling.

tisdag 21 november kl 18:30

Plats

Helsingborg Stortorget