Westfield Mall of Scandinavia

Sofie Sarenbrant signerar nya "Bakom din rygg"

ETT GASTKRAMANDE TRIANGELDRAMA
Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad. Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?

Sofie Sarenbrant debuterade som deckarförfattare 2010. År 2012 gav hon ut den första delen i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Tiggaren är den femte fristående delen i serien som sammantaget sålt i över 700 000 exemplar.

lördag 27 maj kl 13:00

Plats

Westfield Mall of Scandinavia