Växjö Grand Samarkand

Sofi Poulsen signerar sina böcker om prinsen och prinsessan

Sofi Poulsen signerar "Sagan om Prinsen & Prinsessan & den vilda frukosten" samt "Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också". Varmt välkomna!

 

Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten
Är DU hungrig på fortsättningen av Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också? Då slipper du vänta längre. Här kommer nu ett rykande nytt äventyr med invånarna i det Lila Slottet. Prinsessan Julia och marsvinen Otto och Rulle bestämmer sig för att göra frukost. Det är bara ett problem. I köket bor en drake vid namn Dessie. Kommer Julia att överlista Dessie?

Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också
Detta är den andra boken i den fristående fantasyserien om invånarna i det Lila Slottet. Den ensamma prinsen Nikolai söker efter en prinsessa. Prinsessan Julia bor i ett torn som vaktas av en drake vid namn Brynolf. Hur ska Nikolai och Julia kunna ses? Mitt namn är Sofi Poulsen. Mitt slott som jag delar med mina två barn, en prins och en prinsessa ligger i Växjö. Fastän jag alltid har önskat mig en drake har jag ännu inte skaffat mig någon. Så långt tillbaka jag kan minnas har jag älskat fantasy och sagor. När jag som liten började på dagis var bästa stunderna när fantastiska G C tog fram boken Lilleman och draken av Marguerite Husberg. Hon läste den för mig varje morgon. Jag tröttnade aldrig på att höra den. Så länge som jag har kunnat skriva har jag skrivit olika sagor eller berättelser. Allting har alltid hamnat i arkivet. Förutom Sagan om-serien. Den skrev jag för några år sedan och i våras plockade jag fram dem och lät några utvalda läsa dem. Av deras reaktioner att döma förstod jag att andra skulle tycka det vore roligt att få läsa mina sagor. Sagan om prinsen och prinsessan och lite om draken också är min debutbok. En fantasyberättelse med en touch av klassisk saga som utspelar sig i och omkring det lila slottet. 

lördag 29 april kl 12:00

Plats

Växjö Grand Samarkand