Kungsbacka Kungsmässan

Signering av boken "Från kaos till fungerande vardag"

"När vardagen består av stress, sjukdomar, diagnoser, hårt arbete, komplicerade relationer och ett livspussel som känns omöjligt att lösa, är det lätt att tappa bort sig själv och känna att livet är i kaos. Så var det för oss!"

Lördagen den 10 september kl. 11.30-13.30 får vi besök av en av författarna till boken Från kaos till fungerande vardag. Ulrika Palrén signerar boken hos oss.

Möt familjen Palrén, en vanlig ovanlig familj. I denna personliga, livsbejakande och inspirerande bok tar de med dig på sin livsresa … fram till nu.

Med kunskap från olika utbildningar och personliga erfarenheter har de skapat en fantastisk och unik bok som hjälper dig att strukturera din vardag och ta kontroll över ditt liv.

Boken är lättläst, och genom enkla tips och konkreta övningar får du hjälp att skapa strategier för att lättare och bättre kunna hantera livets utmaningar, konflikter, din ekonomi och relationer, och för att höja kvaliteten i ditt liv.

Från kaos till fungerande vardag är en bok skriven ur en barnfamiljs perspektiv, men den kan med fördel även läsas av dig som är singel, är i en parrelation, har barnbarn eller snart ska bli förälder. Det är kort sagt en bok för alla!

Om författarna:

Ulrika Palrén (född 1974) är legitimerad förskollärare, förskolechef och montessoripedagog. Hon har i många år arbetat som montessoriförskollärare och brinner för alla människors lika värde och allas rätt att få vara och bli accepterade precis som de är.

Daniel Palrén (född 1974) är utbildad kemiingenjör, ekonom och personlig tränare. Han har länge arbetat med försäljning, tillverkande industri och olika former av företagande, och han brinner för ekonomi och entreprenörskap.

Daniel och Ulrika har levt ihop i över 20 år av med- och motgångar, och tillsammans har de barnen Oliver (född 2002) och Ida (född 2004).

 

lördag 10 september kl 11:30-13:30

Plats

Kungsbacka Kungsmässan