Lidingö Centrum

Signering med Ola Lindholm

Lördagen den 1 oktober kl 14.00 får vi besök av Ola Lindholm, som signerar sin senaste bok Kampen mot Samaael.

Om boken: I den andra och avslutande delen av Drömfångaren följer vi Andy och familjen Angel när de lämnar ön för att söka upp odjuret som förmörkar och förstör. Ola Lindholm väjer inte för blod, svett och tårar när han tar sin hjälte in i slutstriden. 

När den första boken om den föräldralöse drömfångaren Andy, Odjuret vaknar, slutade stod det klart att Andy var utvald. Bara han kan hålla i silversvärdet, och bara han kan förgöra ondskan. För att rädda världen från odjuret Samaael som sprider skräck och mörker tvingas Andy, familjen Angel och alla drömdjuren lämna ön ute i oceanen och bege sig till den värld där Samaael väntar. Med silversvärdet i sin hand och med Isabell vid sin sida måste Andy möta sitt öde. Men kan han verkligen överleva en kamp mot odjuret, och kommer drömdjuren att få leva fritt bland människorna igen? 

Kampen mot Samaael avslutar fantasyäventyret "Drömfångaren". Den första boken heter Odjuret vaknar - läs den!

Ola Lindholm (född 1970) har skapat TV-program, musik, shower och tidningar för barn i snart 25 år Han är belönad med grammisar och grammisnomineringar, två kristaller för bästa TV-program och guld och platinaskivor för sina barnskivor. Genom klassiska program som Myror i Brallan och Wild Kids, och som chefredaktör för Kamratposten har han kommunicerat med hundratusentals barn under många år. Ola har också varit en företrädare och en stark röst för barns rättigheter genom offentlig debatt och genom sitt styrelseuppdrag i BRIS. 

lördag 1 oktober kl 14:00

Plats

Lidingö Centrum