Stockholm Mäster Samuelsgatan

Signering med Hela Sverige bakar-finalisten My Sundberg

Torsdagen den 19 maj släpps My Sundbergs Gröna bakboken och det firar vi  genom att bjuda in till en lyxig signering kl. 17.00-19.00

Passa på att träffa Hela Sverige bakar-finalisten My och smaka på en och annan godsak samtidigt som du får den härliga och inspirerande boken signerad.

My Sundberg blev känd för en större publik när hon tog sig till finalen i tv- programmet Hela Sverige bakar 2015. Men hennes kök i Amsterdams gamla kvarter har länge doftat av nybakt och är ett kreativt kaos av olika bakprojekt. Därifrån driver hon bakbloggen My Sweet medan hon jobbar på sin dröm om att öppna ett eget bageri.

Om boken

I Gröna bakboken hittar du My Sundbergs godaste recept på bakverk med råvaran i fokus. Naturen är fantastisk och My visar hur du enkelt bakar med härliga råvaror på bästa sätt, utan slöseri eller kompromisser. Inget är värre än frustrationen av att ha åtta äggvitor kvar i kylen efter en sats hemlagad glass - vilket du slipper med fiffigt balanserade recept och förslag på hållbara lösningar. Inspireras till bakning som får både jorden och sinnet att må bra!

Varmt välkomna!

torsdag 19 maj kl 17:00-19:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan