Falun

Signering med Gunilla Bergstrand

Om böckerna:

Blinka Lilla Stjärna
En känd företagsledare hittas svårt misshandlad i sin egen bil i Falun, han är bunden med silvertejp och saknar ett öga. Mannen svävar mellan liv och död. När han vaknar upp vägrar han att samarbeta med polisen.Flera offer uppdagas och Hannah Järnerud från Faluns specialiststyrka Lundberggruppen kopplas in. Under arbetets gång framkommer det att kvinnan hon har ett förhållande med verkar ha en koppling till fallen.Hur långt kan man gå för att skydda de man älskar?

'Blinka lilla stjärna' är Gunilla Bergstrands första bok i serien om Hannah Järnerud.

Barnet i Kupolen
Ett avlidet spädbarn hittas i soporna i Dalarnas största köpcenter, Kupolen. Polisen finner varken spår efter föräldrar eller eventuella förövare. Hannah Järnerud vid Dalarnas specialiststyrka Lundberggruppen kopplas in. Hannah är tillbaka efter en längre tids sjukfrånvaro och kämpar för att hålla sina destruktiva sidor borta. Kan de hitta barnets mamma innan det är för sent? Finns det gärningar som är så onda att döden är det enda möjliga straffet?

'Barnet i Kupolen' är Gunilla Bergstrands andra spänningsroman i serien om kriminalinspektör Hannah Järnerud.

Om författaren
Gunilla Bergstrand är född 1973 och uppvuxen i Hedemora men bor numera i Säter tillsammans med sin fru Lotta som driver förlaget Multimedia AB där bokserien om pansexuella Hannah Järnerud ges ut. Gunilla har studerat journalistik, och varit aktiv inom Kvinnojouren och RFSL. Böcker har alltid varit en stor passion och hon fastnade tidigt för Agatha Christie. Gunilla kommer att delta i Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall i november 2016 i seminariet: "Mord i norr". De två första fristående böckerna i serien om Hannah Järnerud släpptes i mars i år. Den tredje planeras släppas 2017.

 

 

fredag 25 november kl 13:00-15:00

Plats

Falun