Stockholm Mäster Samuelsgatan

Releasefirande: Johanna Schreibers aktuella roman

Välkommen att fira Johanna Schreibers roliga roman "Det bästa som har hänt mig" om livet som mamma. Det blir bubbel, tilltugg och författarsamtal. Föranmälan via knappen nedan.

Om du inte är med i vår vänklubb - och inte vill bli det - går det vid detta tillfälle även bra att anmäla sig till osa@forum.se senast 13 maj.

Att få barn – det är ändå meningen med livet. Eller? För Ermina, Freddie och Sigrid har vägen till graviditetstestets plus sett helt olika ut. Men nu sitter de där. Med skrikande bebisar, läckande bröst och en partner som inte förstår. Alla tre frågar de sig samma sak: Är det så här det ska kännas?När mammagruppen inte levererar annat än lögner om ljuv sömn och tacksamhet, springer Ermina av en slump på Freddie och Sigrid och de bildar en egen grupp. Trots sina olikheter svetsas de samman i en vänskap som hjälper dem att hantera förlossningsdepression, kamp mot gravidkilon och en jämställdhetsfixerad men frånvarande sambo. Tillsammans inser de att inget någonsin är som man tror och att även mammor måste få byta latten mot champagne ibland.

 

onsdag 15 maj kl 17:30-18:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan