Stockholm Mäster Samuelsgatan

Releasefirande för Kajjan Anderssons bok

Välkommen att fira release av Kajjan Anderssons bok "Livsviktigt : En handbok i kroppspositivt föräldraskap". Vi bjuder på författarsamtal, dryck och tilltugg. Föranmälan via knappen nedan.

Om du inte är medlem hos oss och inte heller vill bli det går det vid detta tillfälle också bra att anmäla sig via osa@esterbonnier.se
Ange då "Kajjan Andersson" i ämnesraden.

17.30-17.45 Mingel, bubbel och snacks
17.45-18.15 Förläggaren Kerstin Almegård intervjuar författaren
18.15-19.00 Mingel och boksignering

En handbok i hur man räddar sitt barn från utseendehets och kroppsförakt. Med hjälp av egna erfarenheter från uppväxten praktiserar Kajjan Andersson kroppspositivt föräldraskap. Ett tjockt barn blev en ätstörd ungdom som efter många år av ätstörningar, självskadebeteende och kroppshat landade i en kroppsaktivists accepterande kropp. I dag är Kajjan Andersson vuxen. Men vad var det som gick fel där på vägen? Och vilka är de livsviktiga frågor vi måste prata om för att våra barn ska slippa möta samma kroppsförakt som så många av oss gjorde? Kajjan Andersson tar oss med på turerna mellan skolsköterskans undersökningsrum, familjens matbord och barnets ensamma stunder framför spegeln.

fredag 17 januari kl 17:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan