Stockholm Mäster Samuelsgatan

Releasefirande av Sofie Sarenbrants nya bok

Välkommen att fira releasen av Sofie Sarenbrants "Skamvrån" – den sjunde delen i serien om Emma Sköld. Hör Sofie Sarenbrant berätta om boken i ett samtal med förläggare Claes Ericson och passa på att få boken signerad. Det bjuds på dryck och tilltugg. Föranmälan via knappen nedan.

En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma och sluter ögonen. I en annan del av Sverige hamnar en man i en djup grav i skogen. Ingen av deras anhöriga känner till den annalkande katastrofen. Kommer deras liv gå att rädda? Det är upp till Emma Sköld att hitta sambandet innan det är för sent, och för henne blir utredningen allt annat än ett rutinfall …

Skamvrån är den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras brännande angelägna ämnen som psykisk ohälsa, mobbning och självmord.

Sofie Sarenbrant är känd för sina fängslande och relationsdrivna samtidsdeckare. Hennes populära serie om den karriärinriktade kriminalinspektören Emma Sköld har sålt i två miljoner exemplar och till fjorton länder. När Tiggaren släpptes 2016 etablerades Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Uppföljaren Syndabocken blev årets mest lyssnade ljudbok på Storytel 2018.