Lund Stortorget

Release: "Historiska Berlin"

Välkommen att fira release av Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wraméns bok "Historiska Berlin". Entré 100 kr i vilket ingår dryck, tilltugg och 50 kr rabatt på kvällens bok. Föranmälan via knappen nedan.

Boken Historiska Berlin guidar stadsdel för stadsdel till de mest intressanta historiska platserna, ofta helt integrerade i stadsbilden och därför svåra att hitta om man inte vet vad man letar efter: Just här hände det! På denna plats, i denna byggnad. Berlin har varit epicentrum för Europas nutidshistoria, och boken fokuserar på perioden från andra världskriget till kalla kriget, med utvikningar både framåt och bakåt i historien. Det här är en bok för den nyfikna besökaren som vill veta mer om händelserna och platserna som format den värld vi lever i idag.

Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén är professionella resejournalister och författare. Tillsammans har de gjort hundratals resereportage runtom i världen och skrivit sju reseguideböcker. Ofta är sonen Gustav, tre år, med på äventyren.

Tåg har de åkt över hela världen på många olika sätt och har hittills gjort fem tågluffar – den första på 80-talet, den senaste hösten 2018 under tågresandets renässans.

onsdag 6 november kl 19:15

Plats

Lund Stortorget