Stockholm Mäster Samuelsgatan

Release för Sofia Lundbergs nya bok

Välkommen att fira release av Sofia Lundberg nya relationsroman "Och eken står där än"! Vi serverar dryck med tilltugg. Föranmälan via knappen nedan.

Om du inte är medlem hos oss och inte heller vill bli det går det vid detta tillfälle också bra att anmäla sig via osa@esterbonnier.se
Ange då "Sofia Lundberg" i ämnesraden.

17.30-17.45 Mingel, bubbel och snacks
17.45-18.15 Förläggare Theresa Knochenhauer intervjuar författaren
18.15-19.00 Mingel och boksignering

En gripande relationsroman om saknad, skuld och stark vänskap – men också om att hitta tillbaka till sig själv efter en destruktiv relation. Esther har tappat fotfästet efter en svår skilsmässa och helgerna utan sonen Adrian är plågsamt ensamma. Varannan lördag promenerar hon till en gammal ek på en äng vid vattnet. En dag möter hon Rut där, en äldre dam med fantastisk förmåga att fokusera på det vackra i livet. Rut minns sin ungdom och Esther fascineras av hennes berättelser. En oväntad och stark vänskap utvecklas mellan de två kvinnorna. Men allt är inte som det verkar, vad är det för hemligheter som Rut döljer? Sökandet efter svar tar Esther till Comosjön i Italien där bilden av ett betydligt mer komplicerat livsöde växer fram.

måndag 16 september kl 17:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan