Stockholm Mäster Samuelsgatan

Release för "Reload - konsten att bli återhämtningssmart"

Välkommen att fira release av nya boken "Reload - konsten att bli återhämtningssmart" av Henrik Fexeus och Catharina Enblad. Vi serverar dryck med tilltugg. Föranmälan via knappen nedan.

Om du inte är medlem hos oss och inte heller vill bli det går det vid detta tillfälle också bra att anmäla sig via osa@esterbonnier.se
Ange då "Reload" i ämnesraden.

17.30-17.45 Mingel, bubbel och snacks
17.45-18.15 Förläggare Adam Dahlin intervjuar författarna
18.15-19.00 Mingel och boksignering

I boken Reload - konsten att bli återhämtningssmart presenteras detta nya synsätt för första gången på ett populärvetenskapligt och tillgängligt vis av författarna Henrik Fexeus och Catharina Enblad. Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar och enligt forskare kommer fokus snart skifta från stress till återhämtning.

Reload är en handbok som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp förstår du hur du fysiskt och mentalt kan ladda dina batterier – utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.

Henrik Fexeus är föreläsare och författare till flera böcker inom praktisk psykologi och påverkan. 2018 blev han utnämnd till en av världens ledande kroppsspråksexperter.

Catharina Enblad har en lång bakgrund som hälsojournalist. Hon har bland annat varit chefredaktör för tidningen Chef och redaktionschef på ToppHälsa och M-Magasin

onsdag 28 augusti kl 17:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan