Vänersborg

Release för Kamilla Oresvärds nya bok "Brudslöjan"

Välkommen att fira release av Kamilla Oresvärds nya bok "Brudslöjan"! Kl 13.30-15.00 finns Kamilla på plats för signering och vid 14.00 blir det en presentation av författaren och nya boken. Dryck med tilltugg serveras. 

Föranmälan senast 11 mars i butiken eller på telefon 010-744 17 30.

Brudslöjan
Den unga Lisa-Marie hittas under mystiska omständigheter död på sin bröllopsnatt. Mona Schiller, en före detta domare som flyttat hem till Vargön efter många år utomlands, dras in i polisutredningen. När hon börjar nysta i fallet växer en helt ny bild av Lisa-Marie fram, och Mona inser att det lilla samhället döljer hemligheter som är större än hon någonsin kunnat ana.  

Brudslöjan är den första delen i Vargönserien där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i trakterna kring det gamla brukssamhället Vargön. I centrum står femtiosexåriga Mona Schiller, en orädd och stark kvinna som löser andras brott men döljer egna mörka hemligheter.

Kamilla Oresvärd har tidigare skrivit tre lovordade kriminalromaner om Göteborgspolisen Stina Seger, Minnesbäraren (2015), Jägaren (2017) och Råttfångaren (2018):  

»Redan vid debuten tål hon att jämföras med etablerade svenska deckarnamn« Borås Tidning  

»Jag kan inte komma på annat än superlativer och rekommenderar den varmt till alla som gillar spänning!« Gunilla Wall, Hemmets Veckotidning  

»En deckare jag verkligen kan rekommendera i höstmörkret! 5/5« The Book Journey om Jägaren

lördag 16 mars kl 13:30

Plats

Vänersborg