Stockholm Mäster Samuelsgatan

Relasefirande för Ninni Schulmans nya bok

Välkommen att fira release av nya boken "När alla klockor stannat" av Ninni Schulman. Vi bjuder på författarprat och alkoholfritt bubbel med tilltugg. Föranmälan via knappen nedan.

Om du inte är medlem hos oss och inte heller vill bli det går det vid detta tillfälle också bra att anmäla sig via osa@esterbonnier.se
Ange då "Ninni Schulman" i ämnesraden.

17.30-17.45 Mingel, bubbel och snacks
17.45-18.15 Förläggare John Häggblom intervjuar Ninni
18.15-19.00 Mingel och boksignering


Om boken:
Sjätte boken i den populära Hagforsserien! När årets bygdespel ska ha premiär på Ekshärads hembygdsgård försvinner en av skådespelarna. Ett par dagar senare återfinns hon dränkt i Klarälven. Strax efteråt hittas en ung man skjuten. Även han har en roll i föreställningen om den legendariska urmakaren Johan Tinglöf.

De ovanligt bestialiska morden förbryllar såväl Christer Berglund och Petra Wilander vid Hagforspolisen som journalisten Magdalena Hansson. Morden verkar på många sätt höra ihop men tillvägagångssätten är helt olika. Ju längre utredningen framskrider, desto tydligare blir det att de har att göra med en sadistisk mördare som sannolikt kommer att slå till igen. Frågan är bara hur, när och var.

Om författaren:
Ninni Schulman är född 1972 och uppvuxen i bruksorten Lesjöfors i östra Värmland. Hon bor i dag i Stockholm med sina två barn. Hennes deckare om journalisten Magdalena Hansson älskas av läsarna och hyllas av kritikerna. Ninnis böcker har sammanlagt sålt i fler än 1 miljon exemplar.

onsdag 4 september kl 17:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan