Stockholm Mäster Samuelsgatan

GRATISPREMIÄR: Afternoon Tea med David Lagercrantz

Nu introducerar vi vårt nya, sköna söndagshäng på Mäster Samuelsgatan: Afternoon Tea med underhållande författare. Först ut är David Lagercrantz, aktuell med den avslutande delen i Millenniumserien; "Hon som måste dö". Eftersom det är premiär bjuder vi på detta denna gång! Kaffe/te + tre sorters bakverk, specialpris och 30 minuters författarprat. (Värde 150 kr) Föranmälan via knappen nedan. Välkommen!

Observera att detta evenemang just vid detta tillfälle sker på en lördag. I fortsättningen blir det söndagar.
Vår premiär är fullbokad. Välkommen till nästa Afternoon Tea istället söndag 1 sep med Mari Jungstedt.

Grande finale!
En hemlös man hittas i en park i Stockholm. Det ser inte ut att vara annat än ett tragiskt dödsfall. Men rättsläkaren Fredrika Nyman anar att något inte stämmer, och kontaktar Mikael Blomkvist. Blomkvist blir motvilligt intresserad. Den hemlöse har flera gånger hörts muttra om Johannes Forsell, Sveriges försvarsminister. Var det bara nojor, svammel? Eller kan det finnas en riktig koppling till regeringen? Mikael ber Lisbeth Salander om hjälp. Men efter Holger Palmgrens begravning har hon lämnat landet och går inte att nå.
Vad ingen vet är Lisbeth befinner sig i Moskva för att en gång för alla göra upp med sin syster Camilla. Hon har bestämt sig: Hon ska inte längre vara den som jagas. Hon ska jaga själv.

Hon som måste dö – den stora finalen i David Lagercrantz böcker i Millenniumserien – väver samman politiska skandaler och maktspel på hög nivå med DNA-forskning, Himalayaexpeditioner och det organiserade näthatet som vill så splittring, och vars rötter spåras till en rysk trollfabrik.

Afternoon Tea - så här funkar det kommande söndagar
Anmäl dig via knappen på evenemangets sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med Afternoon Tea. Där betalar du 150 kr, för vilket du får kaffe/te och tre sorters bakverk plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken kl 14.40 för att hinna betala och förse dig med fika innan evenemangets början) Författarsamtalet håller på kl 15.00-15.30. Varmt välkommen!

Vid detta tillfälle är detta GRATIS!

 

lördag 24 augusti kl 14:40-15:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan