Stockholm Mäster Samuelsgatan

Psykologikväll om oro, relationer och terapi

Välkommen att lyssna på fyra av våra mest erfarna psykoterapeuter, aktuella med nya böcker! Programmet börjar kl 19.45 med insläpp kl 19.30. Föranmälan via knappen nedan.

Att oroa sig är mänskligt, begripligt och till och med konstruktivt ibland. Men för den som ständigt lever med varningslampan tänd det försvåra möjligheterna att leva fullt ut. Anna Kåver berättar hur man förstå och hantera sin oro.
Inget är så svårt – och underbart – som att leva i en nära relation. Så vad händer när två människor som nyss knappt kunde vara ifrån varandra plötslig distanserar sig och inte står ut med den andra? Hur arbetar man med parrelationer i terapirummet? Anders Nyman och Allan Linnér berättar utifrån sin långa erfarenhet av par i terapi.
Åsa Nilsonne berättar om mänskliga möten som hjälpt henne att växa i sitt yrke som psykiater - och fick henne att sluta skriva ut medicin trots att hon inte är motståndare till psykofarmaka.

Anna Kåver är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi och handledare i kbt samt författare.
Åsa Nilsonne är professor emeritus i medicinsk psykologi, leg. psykoterapeut och författare.
Allan Linnér och Anders Nyman är båda leg. psykolog och leg. psykoterapeut, verksamma i Stockholm. De är utbildade och privatpraktiserande i såväl par- och familjeterapi som individualterapi. Allan Linnér medverkar även i Radiopsykologen i P1, Sveriges Radio.  

Moderator: Pontus Kipowski

tisdag 10 oktober kl 19:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan
 1. bokomslag Oro : att leva med tillvarons ovisshet

  Oro : att leva med tillvarons ovisshet

  Anna Kåver

  Inbunden

  249:-

 2. bokomslag Kärlekens koreografi : du och jag och vi hos psykologen

  Kärlekens koreografi : du och jag och...

  Allan Linnér • Anders Nyman

  Inbunden

  329:-