Åkersberga Centrum

Pascal Engman signerar "Råttkungen"

Passa på att köpa en julklapp med en personlig hälsning från författaren. Välkommen!

En ung kvinna hittas död i sin lägenhet i Täby, knivhuggen över tjugo gånger i bålen. Polisinspektör Vanessa Frank tar sig an utredningen med en gäckande känsla av att det är något avgörande som inte stämmer. 

I svallvågorna av feminismens framgångar, breder ett digitalt nätverk av kvinnohatare ut sig. De kallar sig incels, får sin livsluft i internets mörkaste vrår och förenas i sin vilja att söka upprättelse från de kvinnor som aldrig bemödat dem en blick. När idé ska omvandlas till handling står många liv på spel. 

RÅTTKUNGEN är den andra boken i serien om polisinspektör Vanessa Frank. Återigen visar Pascal Engman att han är en mästerlig förnyare av den samhällsengagerande spänningslitteraturen. Eldslandet (första boken i serien om Vanessa Frank) kom 2018. 

PASCAL ENGMAN är journalist och var tidigare en av Expressens mest profilerade reportrar. Sedan debuten med Patrioterna(2017) har han hyllats av en samstämmig kritikerkår för sin sylvassa iakttagelseförmåga och höga relevans i vår allt brutalare samtid.

lördag 7 december kl 12:00

Plats

Åkersberga Centrum