Stockholm Mäster Samuelsgatan

Olof Buckard läser högt för hela familjen

– Söndag 14 februari kl. 14.00

Söndagen den 14 februari kl. 14.00 är det release på boken Moshe & Mimmi och Råttornas underbara teater av Anna Holmkvist. Olof Buckard besöker vår  barnscen för en fängslande högläsningsstund med bildspel av boken då du också har chansen att träffa författaren och få boken signerad. Välkomna!

Om boken
På teaterns kontor sitter Matte och arbetar. Hunden Moshe ligger och sover i sin korg. Råttorna, Mimmi och alla hennes syskon, övar inför premiären på
Råttornas underbara teater, den hemliga lilla scenen i teaterns källare. Men teaterdirektören har upptäckt att det finns råttor på teatern och ber Moshes matte att genast ringa Råttoborterna för att bli av med dem. De elaka Råttoborterna anländer med sopkvastar och fällor. Aha, säger de när de ser Moshe, en råtthund! Du ska hjälpa oss att fånga alla råttorna! Moshe som är Mimmis bästa vän blir förskräckt. Hur ska Moshe göra nu? Och hur ska det nu gå med premiären?
Men Mimmi finner på råd och med hjälp av det gamla teaterspöket lyckas Moshe och Mimmi och alla de andra råttorna skrämma bort Råttoborterna så att de aldrig mer vågar komma tillbaka. Ett spännande drama i teatermiljö om att man tillsammans kan lyckas med det mesta – även om man är en spökrädd liten hund eller en oönskad liten råtta.

Detta är den andra boken i serien om Moshe & Mimmi.

Anna Holmkvist är producent och marknadsförare inom teater. Hon bor på Södermalm i Stockholm med sin sambo Hans och deras hund Moshe. Tidigare har hon kommit ut med Moshe & Mimmi och Primadonnan som tappade rösten, 2015. Boken är skriven för barn i åldern 3-6 år.

söndag 14 februari kl 14:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan