Strängnäs

Mingelkväll och boksignering med Simona Ahrnstedt

Måndagen den 12 september kl. 18.30 (insläpp kl. 18.00) får vi besök av författaren Simona Ahrnstedt som är aktuell med boken En enda risk. Köp ett signerat exemplar av romanen och njut av lättare förtäring och dryck under kvällen. Föranmäl dig i butik senast söndagen den 11 september (kostnad 50:-). Varmt välkommen! 

Om författaren: Simona Ahrnstedt, född 1967 i Prag, är författare, leg. psykolog och kbt-terapeut. Hon har läst filmvetenskap, tyska, juridik, tjeckiska och filosofi. När hon fyllde fyrtio kom hon ut ur romantikgarderoben. Idag går hon i spetsen för den nya svenska romancevågen och brinner för genren – böcker av kvinnor, för kvinnor, om kvinnor.

Efter att ha skrivit tre framgångsrika historiska kärleksromaner, Överenskommelser (2010), Betvingade (2012), och De skandalösa (2013), inledde hon år 2014 en ny romanserie som utspelar sig i nutid.

Den första delen, En enda natt, gjorde stor succé bland både läsare och kritiker och såldes till flera länder. Ibland annat USA, Tyskland och Danmark har den fått fantastiska recensioner. Ett år senare kom uppföljaren, En enda hemlighet, och 2016 släpptes En enda risk.

Om boken: En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.

måndag 12 september kl 18:30

Plats

Strängnäs