Täby Centrum

Michael Wiander signerar "Marias kockskola"(Dexter Olsson Adventures)

Nu släpps en äventyrlig kokbok för alla barn som älskar Dexter Olsson-böckerna! Passa på att köpa en julklapp med en personlig hälsning från författaren. Välkommen!

De spännande Dexter Olsson-böckerna har 40 000 läsare och växer i popularitet för varje dag som går. Nu släpps Marias kockskola - en kokbok i berättelseform, anpassad för barn i åldern 8-13 år. Recepten är tagna direkt från Dexter Olssons äventyr - för de barn som vill gå från läsfåtöljen in i köket. Några av de smaskiga recepten som finns med gäller kreolsk matlagning, amerikansk presidentglass och hemlagade munkar. I Marias kockskola presenteras även historien bakom varje maträtt och ett och annat skratt blir det säkert också.

Michael Wiander är författaren till och skaparen av Dexter Olsson. Han älskar mat och lägger upp det han lagar nästintill dagligen på Instagramkontot perfectchefmike. Michael är utbildad kock och älskar italiensk mat men äter helst indiskt (fast den maten är ju mer tidskrävande = färre böcker blir skrivna). 

lördag 14 december kl 12:00

Plats

Täby Centrum