Karlskoga

Låt bönor förändra ditt liv

Lördag 20/1 kl 12-14 kommer författaren Lars-Eric Litsfeldt och kocken Birgitta Höglund till oss för att berätta om sin nya bok "Låt bönor förändra ditt liv, kokboken". Författarna bjuder på olika smakprover och signerar boken. De 20 första köparna får en goodie bag som förlaget ordnar. Välkomna!

Efter boken Låt bönor förändra ditt liv kommer nu uppföljaren i form av en kokbok. Det sägs att det nu släpps en studie i timmen om tarmfloran och hur en bra sådan kan påverka både kropp och psyke till det bättre. I den här vackra kokboken får du lära dig hur du bygger en god tarmflora med hjälp av recept som innehåller resistent stärkelse och probiotika vilka är själva grunden för en god hälsa och vikt.

Patrik Olsson är inspirationsgivaren och den som drog igång detta med bönor på allvar. Han och hans flickvän har gjort unika tester på sig själva för att se vad kroppen mår bäst av.
Lars-Erik Litsfeldt har ett drygt dussin böcker bakom sig och är snart utgiven på sex språk. Han är välkänd inom LCHF-kretsar och har bland annat som ende skandinaviske bidragsgivare nyligen skrivit ett kapitel till den internationella antologin Diabetes Unpacked.
Birgitta Höglund har arbetat som kock i 18 år och är en mycket omtyckt kokboksförfattare. Hon har en blogg som har ca 1 500 dagliga besök och hennes recept är efterfrågade särskilt i kretsar som bryr sig om att hålla sitt blodsocker på en bra nivå. 

lördag 20 januari kl 12:00-14:00

Plats

Karlskoga