Lund Stortorget

Lär dig laga LCHF med fisk och grönt!

Succémetoden LCHF har fungerat för många som vill lägga om sina matvanor och därmed må bättre! Hör författarna Åse Falkman Fredrikson och Anna Hallén Buitenhuis berätta om hur du lyckas med en LCHF-diet där du tar bort kött och fågel ur kosten.Vi bjuder på kaffe/te med frömackor. Fri entré. Förhandsanmälan senast 17/3 direkt i butik eller till evenemang.lund@akademibokhandeln.se

Om boken:
LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället  njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri. 
I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat. 

Njut, inspireras och smaklig spis!

måndag 20 mars kl 19:00

Plats

Lund Stortorget