Stockholm Mäster Samuelsgatan

Kom och träffa mysrysförfattaren Ingelin Angerborn!

Signering med barnens favorit! Passa på att köpa en personligt signerad julklapp av författaren.

Hjärtat slog högt och vilt medan jag storögt stirrade på pappret framför mig. Det var inte möjligt, jag kunde inte ha ritat det här! Jag hade ju bara klottrat! Och ändå fanns hon där, som en skugga i väggen.
Vem är den mystiska tjejen som dyker upp i Sakarias teckning? Och vad är det egentligen som döljer sig i det gamla husets snirkliga skuggor?
Höstlovet blir inte alls som Sakarias har föreställt sig. I stället för en efterlängtad resa med pappa, blir det bara en vecka hemma hos farmor och farfar. Men det blir också början på något helt annat. Något han aldrig ens hade kunnat föreställa sig

Skuggornas hus är en ny, mysryslig bladvändare av Ingelin Angerborn, författare till succéboken Rum 213.

Om författaren: Ingelin Angerborn växte upp med rikligt med litteratur med en mor som var barnbibliotekarie. Hon flyttade som nioåring med familjen från Göteborg till Tranås och har sedan teaterlinjen på Ingesunds folkhögskola 1985 studerat ett flertal ämnen och även avlagt examen som folkhögskolelärare. Hon provade flera olika slags arbeten innan hon i samband med en tredjeplats-placering i en novelltävling 1998 bestämde hon sig för att satsa på författarskapet. Sedan debuten i sagoantologin Jag mötte en gång en ängel... (2000) har det resulterat i ett stort antal barn- och ungdomsböcker och även delaktighet i dramatiskt författande som Ellen Key och Ljuset på Strand om Ellen Key (2014). Hon har skrivit sex humoristiska barnböcker i "Katastrof-serien" om Klant och kompani 2009-2012 och på senare år också en serie böcker om övernaturliga ting och mysterier.

fredag 14 december kl 12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan