Karlstad Mitt i City

Kom och träffa Hampus Hedström som gör succé på Youtube!

Komikern Hampus Hedström har fler än 200 000 följare på Youtube och lika många på Instagram. Kom och hör honom berätta om sin aktuella bok "Det skolan inte lärde dig". Ingen föranmälan behövs. Därefter finns Hampus på plats för att signera boken.

Det skolan inte lärde dig är den osannolika historien om Youtube-komikern Hampus Hedström från värmländska Sunne, som idag är en av de mest omtyckta humorprofilerna på sociala medier. Hampus blev professionell trollkarl som 12-åring och började trots dyslexi och dyskalkyli driva eget företag när han var 14. 
Här får vi följa Hampus, med en halv miljon följare på sina plattformar och 40 miljoner visningar på sin kanal, på hans resa från tryggheten i Värmland till ett liv i Stockholms rampljus och den hårda mediabranschen.  

HAMPUS HEDSTRÖM (f. 1996) har blivit rikskänd genom sin Youtube-kanal med över 230 000 prenumeranter, och som tv-programledare för bland annat Nickelodeon-galan Kids Choice Awards och Guldtuben. Han är ständigt aktuell i humorpodcasten Frågar åt en kompissamt syns även i serien Entreprenörernapå Viafree.  

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad bästsäljande biografier. Här arbetar de för första gången ihop med HENRIK JOHNSSON, som bland mycket annat producerat flera avsnitt av Sommar i P1.

torsdag 16 maj kl 16:00-17:30

Plats

Karlstad Mitt i City