Stenungsund

Kom och lär dig om samband mellan kost, träning, stress, tarmen och hjärnan!

Välkommen på en spännande kväll i hälsans tecken! Författaren Kajsa Asp Jonsson berättar utifrån sin bok och ger oss tips på hur vi kan få ett hälsosamt liv. Vi bjuder på dryck och lättare förtäring. Biljetter förköpes i bokhandeln till ett pris av 30:-

Om boken: Boken Hjärna. Hjärta. Mage. tar på ett enkelt sätt upp komplicerade och viktiga samband kring kost, hälsa, livsstil och välbefinnande. Det finns så mycket fakta och samband som är intressanta och viktiga för hur vi mår och hur vi klarar pressen. Genom att ta hand om dig själv är du bättre rustad för såväl psykiska som fysiska påfrestningar. Dessutom blir livet betydligt roligare och mer njutbart. Boken är helt fri från begrepp som ”fri från” och är till hälften faktabok och till hälften kokbok – så kan du själv uppleva mat för hälsan, på mitt sätt (med den senaste forskningen som utgångspunkt).

Om författaren: Kajsa Asp Jonson är legitimerad dietist, journalist med spetskompetens inom mat och hälsa, och utbildad Personlig tränare.Uppdragen är mycket varierande, allt ifrån rådgivning till livsmedelsproducenter till journalist- och skribentuppdrag, till exempel till tidningar, broschyrer och annonser, föreläsningar och personlig rådgivning. Sedan oktober 2007 arbetar hon som informatör inom Dietisternas Riksförbund, DRF.

torsdag 13 oktober kl 19:00-21:00

Plats

Stenungsund