Stockholm Hötorget

Kom och fira releasen av Kalle Zackari Wahlströms bok ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”

"Träna hårt. Ät gott. Va snäll.” Det är ledorden i Kalle Zackari Wahlströms nya bok.

Programledaren och träningsprofilen som vill få hela Sverige att resa sig ur soffan fortsätter nu sitt enmanskorståg för att få oss att inse att träning är lätt och kul. Kom och lyssna på när Kalle själv berättar om boken och om hans tankar om träning och om livet! Vi bjuder på kanelbullar och mjölk. Evenemanget är kostnadsfritt men föranmälan krävs via knappen nedan. Begränsat antal platser. Välkommen!

17-17:30 Mingel med mjölk och kanelbullar
17:30-17:50 ca Författarsamtal mellan Kalle Zackari Wahlström och Pia Printz (förläggare)
​18-19 Boksignering 

Om boken:
Starkare som en björn, snabbare som en örn är Kalle Zackari Wahlströms andra bok och uppföljaren till storsäljaren Stark som en björn, snabb som en örn från 2014. Han vill (fortfarande) få oss att skippa ursäkterna, sluta vänta på den perfekta dagen för att börja träna – och i stället bara komma igång. Helst med en kettlebell i handen, men framförallt med mottot att all träning som blir av är bra (utom möjligtvis pilates, om man frågar Kalle). Med mer erfarenhet i bagaget och fördjupade kunskaper förklarar han sin träningsfilosofi, testar olika former av sporter och synar olika sanningar om träning.

Starkare som en björn, snabbare som en örn är rasande kul, bjuder på massa skäl till att komma i form och är inspirerande utan att någonsin bli käck. Boken är helt enkelt som en komprimerad version av Gympaläraren och Svett & etikett – fast av papper. 

 

onsdag 22 mars kl 17:00-19:00

Plats

Stockholm Hötorget