Skellefteå

Kom igång och skriv under en helg med oss!

Som medlem i Akademibokhandelns vänner har du nu under en helg chansen att utveckla ditt skrivande. Vi har med hjälp av skrivpedagogen Annica Wennström tagit fram en kurs som utgår från samtida svensk skönlitteratur. Om du gillar att läsa och är nyfiken på att själv skriva skönlitterärt, är detta något för dig. Inga förkunskaper krävs (men det blir roligare om du också älskar böcker!).

Vi lär oss om skrivhantverket inte bara genom att läsa och samtala utan också genom skrivövningar som utgår från våra läsupplevelser. I samband med att du betalar kursavgiften i butik senast en vecka före kursstart får du den bok som ligger till grund för våra diskussioner under kursen och som du läser före kurshelgen. Genom textsamtal, diskussioner och modet att experimentera utvecklar du ditt eget skrivande. Genom att fördjupa oss i andras texter, både genom den bok vi läser, och de andra kursdeltagarnas alster, får vi en brunn att ösa erfarenheter ur!

Tid: Lördag 25/3 och söndag 26/3 kl 9-15 bägge dagarna. (Lunchpaus en timme)

Pris: 1750 kr som efter bekräftad plats på kursen betalas i butik senast fredag 17 mars. 
I kursavgiften ingår den bok vi jobbar kring, frukostmacka och kaffe samt eftermiddagsfika bägge dagarna.

Max antal deltagare: 15 (10 deltagare krävs för att kursen ska bli av)

Anmäl dig nedan! Varmt välkommen! 

Annica Wennström är sedan flera år lärare för skrivarlinjen och kurser hos Skrivarakademin, inom vitt skilda genrer. Annica är också verksam som författare sedan 1998 och har sedan dess gett ut mer än 20 böcker, både romaner, ungdomsböcker och facklitteratur. Hon har bl a skrivit de uppmärksammade romanerna Lappskatteland och Svart kvark.

lördag 25 mars kl 09:00-15:00

Plats

Skellefteå