Stockholm Mäster Samuelsgatan

Kom igång och skriv hos oss under en helg!

Som medlem i Akademibokhandelns vänner har du denna helg en chans att utveckla ditt skrivande, hos oss i bokhandeln! Vi har med hjälp av skrivpedagogen Annica Wennström tagit fram en kurs som utgår från samtida svensk skönlitteratur. Om du gillar att läsa och är nyfiken på att själv skriva skönlitterärt, är detta något för dig.

Om inte denna tidpunkt passar finns det ännu ett par platser kvar på vår skrivarkurs i Huddinge med start 14 februari.
Läs mer här


Inga förkunskaper krävs (men det blir roligare om du också älskar böcker!). Vi lär oss om skrivhantverket inte bara genom att läsa och samtala utan också genom skrivövningar som utgår från våra läsupplevelser. Som diskussionsunderlag har vi en av vårens böcker, och genom textsamtal, diskussioner och modet att experimentera utvecklar du ditt eget skrivande. Genom att fördjupa oss i andras texter får vi en brunn att ösa erfarenheter ur!

Tid: Lördag 24/2 och söndag 25/2 kl 10-16 bägge dagarna. (Lunchpaus en timme)

Pris: 1750 kr som efter bekräftad plats på kursen betalas i butiken senast onsdag 21 feb. Då får du också den bok ni kommer ha som diskussionsunderlag och som är önskvärt att du läst innan kursstart. I kursavgiften ingår förutom boken även frukostmacka och kaffe samt eftermiddagsfika bägge dagarna.

Antal deltagare: 15 (10 deltagare krävs för att kursen ska bli av)

Anmäl dig nedan! Varmt välkommen! 

Annica Wennström är sedan flera år lärare för skrivarlinjen och kurser hos Skrivarakademin, inom vitt skilda genrer. Annica är också verksam som författare sedan 1998 och har sedan dess gett ut mer än 20 böcker, både romaner, ungdomsböcker och facklitteratur. Hon har bl a skrivit de uppmärksammade romanerna Lappskatteland och Svart kvark.

lördag 24 februari kl 10:00-16:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan