Stockholm Mäster Samuelsgatan

Kom igång och skriv hos oss! (Fullbokat)

Intresset för våra nystartade skrivarkurserna har varit enormt! Därför har vi nu ordnat en extra skrivarkurs för skrivsugna medlemmar i Akademibokhandelns vänner! Kursen blev tyvärr fullbokad 17 februari 2016.

Som medlem i Akademibokhandelns vänner får du i vår en chans att utveckla ditt skrivande, hos oss i bokhandeln! Vi har med hjälp av skrivpedagogen Louise Ragnartz tagit fram en kurs som utgår från samtida svensk skönlitteratur. Om du gillar att läsa och är nyfiken på att själv skriva skönlitterärt, är detta något för dig. Inga förkunskaper krävs (men det blir roligare om du också älskar böcker!).

I bokhandeln är vi omgivna av böcker som vi låter oss inspireras av. Vi lär oss om skrivhantverket genom att samtala om ett flertal författares texter och framförallt fördjupar vi oss i Karolina Ramqvists roman Den vita staden. Mellan kurstillfällena läser vi boken, och genom textsamtal och många kreativa skrivövningar kommer du igång med ditt eget skrivande. Alla kursdeltagare erbjuds också möjlighet till individuell skrivcoachning under kursens gång. 

Antal tillfällen: 4 träffar i bokhandeln samt skrivcoachning per e-post.

Datum: tisdagar 19/4, 26/4, 10/5 och 17/5 kl.18.00-20.30

Pris: 1500 kr som betalas på plats vid det första kurstillfället. I kursavgiften ingår huvudboken Den vita staden av Karolina Ramqvist, skrivcoachning via e-post, skrivmaterial och fika.

Max antal deltagare: 15

Anmälan: Kursen är tyvärr fullbokad.

Louise Ragnartz är utbildad skrivpedagog och ledarskapsutbildare. Hon är erfaren kursledare, men framförallt är hon bokslukare! Just nu läser hon Avd. för grubblerier (Jenny Offill), Esther kanske (Katja Petrowskaja) och Världens viktigaste kyss (David Levithan), och hon längtar efter att få läsa Kim Thúys roman Vi som släpps under våren. Mer om Louise finns att läsa här: www.rtzord.se

tisdag 19 april kl 18:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan

Information

Detta är ett evenemang för medlemmar i Akademibokhandelns vänner. Är du inte medlem? Det är helt kostnadsfritt. Läs mer och bli medlem här.