Stockholm Skrapan

Kom igång och skriv hos oss - dagtid!

Den här kursen vänder sig till dig som har möjlighet att komma dagtid. Föräldralediga med spädbarn under 12 månader är varmt välkomna också!

Som medlem i Akademibokhandelns vänner får du i vår en chans att utveckla ditt skrivande, hos oss i bokhandeln! Vi har med hjälp av skrivpedagogen Annica Wennström tagit fram en kurs som utgår från samtida svensk skönlitteratur. Om du gillar att läsa och är nyfiken på att själv skriva skönlitterärt, är detta något för dig. Inga förkunskaper krävs (men det blir roligare om du också älskar böcker!).

Vi lär oss om skrivhantverket inte bara genom att läsa och samtala utan också genom skrivövningar som utgår från våra läsupplevelser. Mellan kurstillfällena läser vi en av vårens böcker, och genom textsamtal, diskussioner och modet att experimentera utvecklar du ditt eget skrivande. Genom att fördjupa oss i andras texter, både genom den bok vi läser, och de andra kursdeltagarnas alster, får vi en brunn att ösa erfarenheter ur!

Tid: Tisdagar kl 9.30-11.30 (påsklov v 15)

Antal tillfällen: 5 x 2 timmar i caféet utanför Akademibokhandeln Skrapan. 28/3  4/4  18/4  25/4  2/5

Pris: 1750 kr som efter bekräftad plats betalas hos Akademibokhandeln Skrapan senast tisdag 21/3.
I kursavgiften ingår även den roman vi kommer att läsa och kaffe med smörgås varje gång.

Max antal deltagare: 15 (10 anmälda krävs för att kursen ska bli av) 

Anmäl dig nedan! Varmt välkommen! 

Annica Wennström är sedan flera år lärare för skrivarlinjen och kurser hos Skrivarakademin, inom vitt skilda genrer. Annica är också verksam som författare sedan 1998 och har sedan dess gett ut mer än 20 böcker, både romaner, ungdomsböcker och facklitteratur. Hon har bl a skrivit de uppmärksammade romanerna Lappskatteland och Svart kvark.

tisdag 28 mars kl 09:30-11:30

Plats

Stockholm Skrapan