Malmö Triangeln

Kom igång och skriv hos oss!

Som medlem i Akademibokhandelns vänner får du i vår en chans att utveckla ditt skrivande, hos oss i bokhandeln! Om du gillar att läsa och är nyfiken på att själv skriva skönlitterärt, är detta något för dig.

Tid: Tisdagar kl 17.30-20.00 
Antal tillfällen:
 4 x 2,5 timmar hos Akademibokhandeln Malmö Triangeln. 6/3, 13/3, 20/3 och 3/4 (lov v 13)
Pris: 1750 kr som efter bekräftad plats betalas hos Akademibokhandeln Triangeln senast lördag 3/3. I kursavgiften ingår även den roman vi kommer att läsa och kaffe med smörgås varje gång. Anmälan är bindande.
Max antal deltagare: 15 (10 anmälda krävs för att kursen ska bli av) 

Anmäl dig via knappen nedan! Varmt välkommen! 

Jag heter Elin Nilsson och är författare, bosatt i Lund. Jag har gett ut sammanlagt tre böcker, alla riktade till unga. 2011 debuterade jag med Istället för att bara skrika. 2013 gavs Flyt som en fjäril, stick som ett bi ut och förra våren kom min novellsamling för mellanåldern, Anrop från inre rymden. Jag är utbildad lärare och arbetar på Albins folkhögskolas skrivarlinje.

Under skrivkursen kommer fokus att ligga på att prova på så mycket som möjligt och ha roligt med skrivandet. Vi kommer att skriva lite poesi, arbeta med karaktär och dialog, prova på olika gestaltningstekniker och prata om hur man strukturerar en roman eller novell. Vi kommer att läsa och samtala om en gemensam bok, och titta särskilt noga på hur författaren arbetar med gestaltning. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har skrivit en del, men som vill ha ny inspiration och träffa andra som skriver.

tisdag 6 mars kl 17:30-20:00

Plats

Malmö Triangeln