Stockholm Mäster Samuelsgatan

Kom igång och skriv hos oss! FULLBOKAT!

Bär du också på en dröm om att bli författare? Eller vill du utveckla ditt skrivande? Nu har du chansen!

Som medlem i Akademibokhandelns vänner får du i höst en chans att utveckla ditt skrivande, hos oss i bokhandeln! Vi har med hjälp av skrivpedagogen Annica Wennström tagit fram en kurs som utgår från samtida svensk skönlitteratur. Om du gillar att läsa och är nyfiken på att själv skriva skönlitterärt, är detta något för dig. Inga förkunskaper krävs (men det blir roligare om du också älskar böcker!).

I bokhandeln är vi omgivna av böcker som vi låter oss inspireras av. Vi lär oss om skrivhantverket inte bara genom att läsa och samtala men också genom skrivövningar som utgår från våra läsupplevelser. Mellan kurstillfällena läser vi en av höstens böcker, och genom textsamtal, diskussioner och modet att experimentera utvecklar du ditt eget skrivande. Genom att fördjupa oss i andras texter, både genom den bok vi läser, och de andra kursdeltagarnas alster, får vi en brunn att ösa erfarenheter ur!

Tid: Tisdagar kl 18.00-20.30

Antal tillfällen: 4 x 2,5 timmar i bokhandeln. 13/9, 20/9, 27/9 och 11/10 (OBS, ingen kurs 4/10)

Pris: 1500 kr som betalas på plats vid det första kurstillfället.
I kursavgiften ingår även den roman vi kommer att läsa, skrivmaterial och fika.

Max antal deltagare: 15

Anmäl dig nedan! Varmt välkommen! Kursen är tyvärr redan fullbokad. Välkommen en annan gång!

Annica Wennström är sedan flera år lärare för skrivarlinjen och kurser hos Skrivarakademin, inom vitt skilda genrer. Annica är också verksam som författare sedan 1998 och har sedan dess gett ut mer än 20 böcker, både romaner, ungdomsböcker och facklitteratur. Hon har bl a skrivit de uppmärksammade romanerna Lappskatteland och Svart kvark.

tisdag 13 september kl 18:00-20:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan