Westfield Mall of Scandinavia

Katrin Zytomierska signerar

– Skönlitterär debut av en av Sveriges mest populära och kontroversiella bloggare

Söndagen den 12 juni kl. 15.00 besöker bloggaren och författaren Katrin Zytomierska oss på Akademibokhandeln Solna Mall of Scandinavia och signerar sin skönlitterära debut Bucketlist.

Om boken
Mila är en hårt arbetande tvåbarnsmamma, nyligen separerad från sin sambo Peder. Karriären kunde inte gå bättre – hennes egen dietbar säljs internationellt och ekonomin blomstrar.
Utåt sett är Mila själva sinnebilden av framgång, snygg, sexig och omtyckt. Men under den perfekta ytan ruvar en stor osäkerhet – under de sista två åren av relationen med Peder fick hon höra att hon var tråkig och kall i sängen. Självförtroendet är i botten och Mila har bytt ut impulsiva köp av sexiga underkläder mot nedtonade kontorskläder. Men nej, den attityden duger inte längre!
Mila bestämmer sig för att skriva sin egen bucketlist. Först och främst ska hon ligga. Hon ska återvinna känslan av att vara åtrådd av män.
Efter en trevande start verkställer Mila sin plan, hon blir djärvare och vågar förföra, bli förförd och provar nya lekar hon inte visste fanns. Allt handlar om lust och frihet, männen avgudar henne. Tills en dag då hon träffar amerikanen Ben. Plötsligt handlar det inte bara om sex längre och Mila får känslor som hon inte räknat med.

Katrin Zytomierska har gjort sig ett namn som en av Sveriges mest populära och kontroversiella bloggare. Hon är författare till ett flertal hälsoböcker, bland andra Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt (Lind & Co, 2011) som sålt i över 50 000 exemplar. 

söndag 12 juni kl 15:00

Plats

Westfield Mall of Scandinavia