Halmstad City

Julsignering med Therese Loreskär, Sara H Olsson & C.T Karlsson

Tre författare på besök i butiken som signerar sina aktuella böcker!

Therese Loreskär med boken Glorias memoarer - Marco

Full fart på Vallforsskolan! 

Det har börjat en ny kille i klass 4A på Vallforsskolan. Han heter Marco och kommer från? Ja, varifrån kommer han egentligen? Det mesta om Marco är hemligt och ganska konstigt. Gloria och de andra i klassen vet inte riktigt vad de ska tro.

Sara H Olsson med O helga natt

Det närmar sig jul och det lättsamma livet i Hallavik kommer in i en ny fas för Nina Becker och Johanna Seger. 

Den ena är frivilligt skild och lägger med glädje livet som lyxhustru bakom sig. Den andra blir ofrivilligt sambo och förbereds på en omorganisering på jobbet. Rollerna är ombytta och de båda kvinnorna försöker anpassa sig till de nya förutsättningarna.

C.T Karlsson med Högt fall

Ett slumpmässigt möte framkallar minnen som länge varit gömda och som kommer att få stora konsekvenser på livet. En familjefar anmäls försvunnen hos polisen i Falkenberg. Eftersökningar inleds och till att börja pekar allt på att han försvunnit frivilligt, lämnat fru och barn. 
En söndagsmorgon, i vad som ser ut som en olyckshändelse, återfinns en avliden man vid foten av Morup Tånges fyr. I en segelbåt i hamnen gör ägaren till Glommens Marina en fruktansvärd upptäckt och plötsligt har kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kollegor två dödsfall att utreda.

söndag 3 december kl 14:00-19:00

Plats

Halmstad City