Södertälje Kringlan

Julklappstips i butiken!

Välkommen att lyssna till förläggare Hans-Olov Öberg som delar med sig av boktips och författaren Viktoria Höglund som berättar utifrån sin bok "Den som haver barnen kär". Vi bjuder på kaffe och pepparkakor.

Föranmälan görs till sodertalje@akademibokhandeln.se
När barnen på Kullens förskola ska räknas in under en vinterutflykt i Lill-Jansskogen i Stockholm saknas Simon. Men en tvååring kan väl inte bara försvinna? Inte mitt på dagen, inte från förskolan. Kanske har han följt efter ett papper som fladdrade i vinden, en boll i rullning, en hund på rastning? Eller gömt sig. På skoj, som barn gör. Timmarna går utan att Simon hittas. Paniken växer hos pojkens anhöriga och polisen saknar konkreta spår. Är Simon ens kvar i området? Eller är han bortförd? Av vem i så fall och varför?
Psykologen Malin Dahl kopplas in för att hålla krissamtal och stötta förskolepersonalen. Snart engagerar hon sig långt mer än någon hade förväntat sig, allra minst hon själv, och när fler barn försvinner kan hon inte längre backa.

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små.

lördag 30 november kl 12:00

Plats

Södertälje Kringlan