Kungälv Kongahälla

Julklappskväll med författarsignering!

Välkommen på julklappskväll hos oss 1 december! Denna kväll from kl 18:00 får våra kunder 20% rabatt på hela sortimentet*

Vi håller extraöppet till kl 20:00 och bjuder på glögg och pepparkakor. Ingen föranmälan krävs.

Eva Rosengren kommer och signerar sin bok En brasiliansk, med svans mellan kl 18-20. Även Ida Öhnell med sin bok Trollkarlens arvinge gästar oss.

* gäller ej vid köp av låna& läs, beställningsvaror, presentkort, miniräknare, extrapriser eller frimärken

Om En brasiliansk, med svans: Att livet skulle förändras förstod Marilyn första gången Anna kom fram till henne och bad om eld. Hon förstod bara inte hur mycket. Tänk om hon hade vetat vad som väntade. Att hon bit för bit skulle tvingas ut ur sin mörka djungel, ut i det vibrerande, hejdlösa, oberäkneliga livet. Att hon skulle hitta The Yellow Brick Road. Men vart leder den? 

Det här är en karaktärsdriven roman för dig som tycker om att ha roligt, men som inte väjer för det svåra. Hur är det att känna sig som någon annan inuti än vad som syns utanpå? Och vad händer när någon vågar skrapa på ytan? 

Författaren Eva Rosengren är journalist och har tidigare arbetat vid Utrikesdepartementet och SVT. Efter ett liv i många olika världar och sammanhang är hon numera bosatt på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård med två söner, två katter och en man. En brasiliansk, med svans är Evas debutroman.

Om Trollkarlens arvinge: "Genom den svarta höststormen ringde ett larm ut över nejderna. Fåglar och andra flygande väsen lyfte från grenarna och vindilar for med dundrande fart fram över ängarna. Det var uppståndelse den natten. Ett barn hade fötts på Zenithars borg, trollkarlen hade fått en arvinge." 
17 år senare bor Stella i en vanlig svensk småstad med sin moster och lillebror, och vet ingenting om sin far. När han då hör av sig och plötsligt vill att de ska komma och bo hos honom så blir det början på ett äventyr som förändrar allt. 
Följ med Stella och hennes bror Jacob in i en annan värld, där deras far är den store trollkarlen och deras liv hänger på en skör tråd...

torsdag 1 december kl 18:00-20:00

Plats

Kungälv Kongahälla