Nacka Sickla Köpkvarter

Joakim Muschött bokpratar om Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer

Är du den du vill vara och gör du det du verkligen vill? Den som vill frigöra sin potential och utvecklas som människa behöver lämna sin komfortzon - och för att kunna göra det krävs mod. Nackabon Joakim Muschött är professionell certifierad coach och ledarskapskonsult och författardebuterar nu med ”Mera mod! – Bejaka din rädsla och våga mer”. En öppenhjärtlig bok som varvar personliga erfarenheter med fakta, reflektionsfrågor och intervjuer med människor som på olika sätt kan inspirera till mod, bland andra författaren Björn Ranelid och vd:n Elisabet Widlund.

Välkommen på en spännande och inspirerande föreläsning om att våga ta steget ut i det okända! Akademibokhandeln Sickla finns på plats och säljer boken till specialpris. Plats: Dieselverkstadens bibliotek
Fri entré men begränsat med platser: föranmäl dig på knappen nedan.

Om boken:
Är du dig själv på riktigt och gör du det du verkligen vill? Eller har du som de flesta av oss slumrande ambitioner och drömmar, som du på grund av rädsla hållit tillbaka? Den som vill frigöra sin potential och utvecklas som människa behöver lämna sin komfortzon. Och för att kunna göra det krävs mod, modet att se sina rädslor i vitögat. Mod är den i särklass viktigaste egenskapen att utveckla och underhålla om vi vill växa som människor. 

Den här boken hjälper dig att bli modigare. Allt du behöver är viljan att utmana dina gränser. Författarens personliga erfarenheter varvas med mer faktabaserad text, reflektionsfrågor och intervjuer med människor som på olika sätt kan inspirera till mod. Steg för steg får du stöd i ditt personliga ledarskap och i att utmana dig själv till att bli modigare, såväl privat som i arbetslivet. Till slut blir du bra på att bejaka din rädsla och vågar göra mer av det du vill eller längtar efter. 

Om författaren:
Joakim Muschött är ICF Professional Certified Coach (PCC) och driver sedan 2004 ett konsultbolag inom grupp- och ledarutveckling, entreprenörskap och karriärrådgivning.

lördag 18 mars kl 13:00

Plats

Nacka Sickla Köpkvarter