Stockholm Mäster Samuelsgatan

Internationellt författarbesök med Lisa Taddeo!

Möt Lisa Taddeo författare till uppmärksammade "Tre kvinnor – ett reportage" i ett samtal med förläggaren Elin Sennerö-Kaunitz. I åtta år har författaren följt kvinnorna Sloane, Maggie och Lina i deras vardag och tillbringat tusentals timmar tillsammans med dem. Samtalat, messat och mejlat om allt som rör sig i deras liv. Resultatet är en djupt engagerande och allmängiltig berättelse om kvinnors lust och längtan, liv och förhoppningar. Frukost serveras från 08:15 . Författarsamtalet börjar kl 08:30.

Lina lever i ett kärlekslöst äktenskap men har inte råd att skilja sig. Sloane är gift med en man som gillar att se henne ha sex med andra män. Maggie inleder ett förhållande med sin high school-lärare.

Det handlar om vilja och väntan, om vad vi ställer upp på mot vår vilja, om det vi inte vågar erkänna att vi vill. Lisa Taddeo skriver med stor empati och genuin nyfikenhet, långt från de tvärsäkra svar och snabba slutsatser som sociala medier vant oss vid. Tre kvinnor är en berättelse om tre unika kvinnor, som på samma gång handlar om var och en av oss.

»En omedelbar feministisk klassiker. Helt fängslande« O, The Oprah Magazine

»Fantastiskt bra! Lika fängslande som den mest fängslande thriller. Rörande, uppslukande, överraskande, elegant skriven. Ni kommer att ÄLSKA den.« Marian Keyes

»Ett rörande, gripande, enastående mästerverk. Tre kvinnor kommer att bli både en journalistisk och en feministisk klassiker.« Esquire

tisdag 22 oktober kl 08:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan