Nacka Sickla Köpkvarter

Kom och träffa Andy Griffiths, författaren till roliga succéböckerna om trädkojan!

Andy Griffiths, Australiens mest populära barnboksförfattare, har skrivit de galna, roliga och lekfulla böckerna om trädkojan som gjort stor succé över hela världen. Nu släpps äntligen den femte delen Vår megastora fuskbyggda trädkoja med 65 våningar - och det firar vi tillsammans med Andy Griffiths i Dieselverkstadens bibliotek! Ta chansen att höra Andy berätta om sina böcker och kanske avslöja vad som händer i trädkojan härnäst... Akademibokhandeln Sickla finns på plats och säljer böckerna till specialpris, och du kan såklart få dem signerade. Och Australiens ambassad bjuder alla på bullar! Samtalet sker på engelska men tolkas till svenska.

Fri entré men begränsat med platser, anmäl er via knappen nedan.Välkomna!

Om boken:
Andy och Terrys trädkoja fortsätter växa och är nu uppe i 65 våningar!
MEN. Nu har killarna fått Byggnadsnämnden efter sig som påpekar att hajbassänger är förbjudna, rummet där de jonglerar med motorsågar är för farligt, och våningen med kvicksand och exploderande ögon bryter mot alla lagar och regler.
När Inspektör Bubbelplast ringer på dörren och meddelar att hela trädkojan måste rivas får killarna en genial idé, men kommer tiden att räcka till?
Serien är en megasuccé som har sålt i 4 miljoner exemplar och är översatt till minst 24 språk.

lördag 11 mars kl 11:00

Plats

Nacka Sickla Köpkvarter